REVOLUSI TURUN
BERAT 2020!!

Pengalaman turun berat badan yang sangat best, fun dan yang penting mudah dan berkesan. Program turun berat secara online dengan sistem apps yang canggih.

Program ini masih dalam "CONSTRUCTION MODE", jika berminat
untuk jadi yang pertama untuk dapat updates tentang program
ni, sila isi details di bawah :

LET'S KURUS ONLINE

Program turun berat yang menggunakan sistem teknologi online untuk bantu kuruskan badan dengan sangat mudah dan berkesan.

Pengalaman baru di mana kita nak pastikan peserta melalui proses yang FUN dan BEST sepanjang mereka nak kuruskan badan ni.

Hasil pengalaman kami selama lebih 10 tahun bantu ramai orang untuk kurus, dan setelah beribu KG kami berjaya turunkan, kami rangka sistem apps dan modul yang terbukti sangat efektif dan berkesan untuk bantuk anda dapatkan berat ideal anda dan transform diri ke arah gaya hidup yang lebih sihat.

KELEBIHAN APPS LET'S KURUS ONLINE

Konsep menarik

Program ni kita rangka untuk bagi pengalaman baru kepada anda, turun berat in a fun way, ada konsep macam main game dan kumpul badges. Serius seronok dan membantu sangat untuk kurus

Modul Tersusun

Hasil dari lebih 10 tahun kami bantu lebih 1000 orang turunkan berat, kami susun modul yang akan berikan anda ilmu terbaik untuk turunkan berat dengan senang dan berkesan. Dari pembentukan mindset, teknik C.A.R, body cleansing, teknik P.C.E, portion vs kalori dan macam-macam lagi.

Powerful support

Persekitaran yang kondusif ialah kunci untuk senang kuruskan badan. Sebab banyak cabaran dan halangan untuk kita konsisten dan disiplin, tapi dengan support yang bagus, memang mudah je perjalanan nak kuruskan badan.

SNEAK-PEAK SISTEM APPS LKO

Goals & Rewards

Senarai Groceries

Dashboard Peserta

Level Peserta

Resepi Sihat

Ilmu Kurus Tersusun

Kumpul Badges

Meal Rating

Kuiz Dan Grades

MUDAH

Dengan program ni, perjalanan nak turun berat jadi lagi senang sangat.

FUN

Pengalaman turun berat paling fun dan best yang buatkan kita rasa enjoy sangat.

Eksklusif

Program ni memang unik dan ekslusif, tak ada lagi program yang tersusun macam ni.

Support

Komuniti positif yang sentiasa akan bantu dan support anda untuk kekal konsisten.

under construction-01


PROGRAM DAN SISTEM INI MASIH DALAM 'CONSTRUCTION' MODE LAGI

Sila isi nama dan e-mail anda di bawah, dan kami akan bagi update tentang program kami ni. Untuk yang bagi details ni, nanti akan ada SPECIAL HADIAH untuk anda. Tunggu tau nanti kita update.

 

Copyright 2020 Let’s Kurus Online HQ