TURUN BERAT LEBIH MUDAH DAN BERKESAN

PROGRAM TURUN BERAT SECARA ONLINE UNTUK WANITA

Let’s Kurus Online Season 68 

Tarikh program  : 3 Ogos – 30 Ogos 2022

SUDAH LEBIH 1000++ WANITA KITA BANTU UNTUK KURUS...

LEBIH 5000KG ++ BERJAYA DITURUNKAN DENGAN PELAN PEMAKANAN DAN TEKNIK COACHING KAMI

*HASIL KEPUTUSAN ADALAH TIDAK TIPIKAL DAN BERGANTUNG KEPADA INDIVIDU

KELEBIHAN PROGRAM LET'S KURUS ONLINE

Modul Tersusun

Hasil dari lebih 10 tahun kami bantu lebih 1000 orang turunkan berat, kami susun modul yang akan berikan anda ilmu terbaik untuk turunkan berat dengan senang dan berkesan. Dari pembentukan mindset, teknik C.A.R, body cleansing, teknik P.C.E, portion vs kalori dan macam-macam lagi.

Powerful support

Persekitaran yang kondusif ialah kunci untuk senang kuruskan badan. Sebab banyak cabaran dan halangan untuk kita konsisten dan disiplin, tapi dengan support yang bagus, memang mudah je perjalanan nak kuruskan badan.

Konsep menarik

Program ni kita rangka untuk bagi pengalaman baru kepada anda, turun berat in a fun way, ada konsep macam main game dan kumpul badges. Serius seronok dan membantu sangat untuk kurus

MACAM MANA PROGRAM NI BERJALAN?

  • Program ini berjalan selama lebih kurang sebulan, bermula pada 3 haribulan sehingga 30 haribulan. 
  • Semuanya dijalankan secara online sahaja, kita ada sistem aplikasi yang akan bantu peserta dari segi track rekod, update meal plan, video senaman, topik dan modul turun berat, jadi tidak mengambil komitmen yang tinggi dari peserta. 
  • Setiap peserta akan di assign kepada coach yang akan bertanggungjawab terhadap peserta sepanjang program berlangsung.
  • Coach akan bantu peserta sepanjang program berjalan, sebarang persoalan boleh dirujuk kepada coach anda nanti.

Kami faham memang ramai yang struggle dan mencari cara yang betul dan berkesan untuk turun berat dengan lebih mudah, dan sepanjang lebih 10 tahun pengalaman kami bantu ramai wanita untuk turun berat, tak pernah lagi kami jumpa orang yang gagal untuk turun berat badan, yang ada cuma orang yang give up je. So selagi mana anda tak give up, memang anda mesti akan berjaya turunkan berat badan anda.

Basically kalau anda cukup 3 syarat ni, biasanya memang anda susah nak give up dan senang nak berjaya kurus :

1. Matlamat dan tujuan yang jelas kenapa nak kurus

2. Persekitaran yang positif dan kondusif

3. Support yang mantap dan berterusan

So, di situlah program kami akan bantu anda, just follow step-by-step modul yang kami dah susun, kami akan bantu anda set matlamat anda, sediakan pelan pemakanan dan set senaman yang sesuai, bagi tips-tips harian, cadangkan teknik yang sesuai dengan kondisi dan gaya hidup anda, support anda dan bagi motivasi sehingga anda capai berat ideal anda.

Yang penting, anda akan rasa pengalaman baru turun berat, yang tak stress, tak perlu berlapar tapi bagi kesan dan result yang sangat amazing dan powerful.

APA YANG ANDA AKAN DAPAT SEPANJANG PROGRAM NI ?

#1. PERSONAL COACHING SECARA ONLINE

Kami akan bantu pantau pemakanan anda, progres sepanjang program, dan bagi info yang betul serta sokongan untuk anda turun berat dengan berjaya. Anda boleh directly berkomunikasi dengan coach dan anda boleh tanya apa sahaja jika anda ada sebarang persoalan.

#2. PELAN PEMAKANAN SIHAT

Tak perlu pening dah nak makan apa yang sihat, nak masak apa, nak beli barang dapur macam mana, kami akan sediakan list tersebut untuk anda, so anda boleh follow je dan makan dengan mudah. Kami juga ada sediakan resepi-resepi untuk makanan sihat yang anda boleh cuba buat sendiri di rumah

#3. VIDEO SENAMAN ONLINE

Beberapa video senaman untuk anda lakukan di rumah. Ada kelas zumba, tabata, dan macam-macam lagi. Boleh buat ikut masa anda sendiri tanpa perlu memberikan komitmen yang tinggi.

#4. ILMU PEMAKANAN & NUTRISI

Fokus kita adalah pada penurunan lemak jadi anda akan dibekalkan dengan ilmu dan teknik macam mana nak optimumkan pembakaran lemak terutama di bahagian-bahagian yang penting seperti peha, perut dan lengan.

#5. WHATSAPP SUPPORT GROUP

Anda akan bersama-sama komuniti positif yang akan sentiasa bantu dan sokong anda, di mana support group ni sangat penting dan akan sentiasa bagi anda motivasi dan semangat untuk kekal konsisten dalam perjalanan nak turunkan berat badan ni.

#6. WEIGHT LOSS STARTER KIT

Kami akan bekalkan anda dengan weight loss starter kit yang terdiri daripada protein shake Herbalife untuk memudahkan peserta sepanjang program berlangsung. Protein shake ini hanyalah sebagai tools kerana ianya rendah kalori dan tinggi nutrisi serta memudahkan peserta untuk sediakan sarapan sihat.

KAMI TAK AKAN BIARKAN ANDA BERSEORANGAN DALAM JOURNEY INI

ONLINE ZOOM MEETING
BERSAMA COACH

Kita akan sama-sama buat sharing ilmu pecut kurus, kongsi tips dan bagi semangat serta motivasi secara dalam group dan juga secara personal. 

Peserta boleh tanya apa sahaja persoalan yang tak terjawab lagi, nak buat luahan atau nak berkongsi semangat dan energy, semua kita akan buat sama-sama sepanjang program ni.

Bukan je boleh kuruskan badan, tapi bila berada sama-sama dalam circle kawan-kawan yang positif dan mempunyai misi yang sama untuk sihat, sekaligus kita boleh kurangkan stress dan berusaha untuk menjadi the best version of ourselves, dari sudut fizikal dan juga mental.

 

SUPPORT GROUP WHATSAPP & PERSONAL

Peserta ada akses terus untuk tanya apa-apa persoalan atau nak consultation dengan coach. 

Coach akan pastikan yang peserta semua sentiasa on track dan sentiasa komited dan disiplin dalam mengikut task-task yang telah disusun sepanjang program.

Kunci nak turun berat ni senang je, selagi mana kita tak give up, memang pasti boleh berjaya, dan itulah apa yang kita akan buat sepanjang program, untuk bekalkan peserta dengan ilmu yang betul dan nak pastikan peserta tak give up sampai dapat result.

 

APA KATA MEREKA YANG
DAH JOIN PROGRAM LKO NI?

LAGI KISAH MEREKA YANG BERJAYA DENGAN PROGRAM LKO...

KALAU MEREKA BOLEH, ANDA PON MESTI BOLEH JUGA !!

MUDAH

Dengan program ni, perjalanan nak turun berat jadi lagi senang sangat.

FUN

Pengalaman turun berat paling fun dan best yang buatkan kita rasa enjoy sangat.

Eksklusif

Program ni memang unik dan ekslusif, tak ada lagi program yang tersusun macam ni.

Support

Komuniti positif yang sentiasa akan bantu dan support anda untuk kekal konsisten.

BUAT KEPUTUSAN SEKARANG UNTUK KURUS BERSAMA KAMI

Matlamat kami dengan program ini adalah untuk bantu anda melakukan transformasi dalam hidup anda dan berjaya bantu anda untuk turunkan berat dan jadi lebih sihat. Anda akan dapat side effects seperti lebih ceria, kurang stress dan lebih bertenaga, anda pasti happy dengan side effects macam tu kan 🙂

Kami yakin jika anda ikut program kami ni anda akan mula nampak hasil yang anda inginkan, kerana sudah ramai yang sertai kami dan ramai yang telah dapat hasil yang mereka nak.

Program Let’s Kurus Online ( LKO ) Season 68

Tarikh Program : 3 Ogos – 30 Ogos 2022

HUBUNGI KAMI :

Let’s Kurus Online Office HQ

7 Lorong Cinta Alam F, Country Heights 

43000 Kajang, Selangor

012 275 5456 / 010 287 5130

lilyfitnessbangi@gmail.com